ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η επιχείρηση με επωνυμία BestCasa που εδρεύει στην Καλαμπάκα Τρικάλων, εφεξής θα αναφέρεται ως “BestCasa”.

Εάν παραλάβατε κάποιο προϊόν με ελάττωμα, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά που κάνατε, μπορείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας, να ζητήσετε την αντικατάστασή του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, εφόσον πληρούνται οι παρακάτω όροι επιστροφής, ακύρωσης ή τροποποίησης.

ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση info@bestcasa.gr εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και βρίσκονται σε προπαραγγελία μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας έως και 3 μέρες από την υποβολή της. Εάν παρέλθει το διάστημα των 3 ημερών δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της προ-παραγγελίας.

Δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε/αλλάξετε προϊόν που πλέον έχει εκπτωτική τιμή λαμβάνεται υπόψη η τρέχουσα τιμή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
2. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από την Eταιρεία BEST CASA στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.
3. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται αποδεκτή εφόσον το προϊόν πληροί όλες τις προδιαγραφές επιστροφών και τα χρήματα θα πιστώνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bestcasa.gr για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@bestcasa.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή της επιστροφής.

2. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε. Η διεύθυνση παράδοσης είναι: Γεωργίου Κονδύλη 41, Καλαμπάκα, TK 42200

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το BestCasa. 

Γ. Αλλαγές σε μαξιλάρια, επιστρώματα και ανωστρώματα δε γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

1. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

2. Στην περίπτωση αποστολής λάθους κωδικού ή ελαττωματικού προϊόντος  δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση σας για την αντικατάσταση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων μας, σύμφωνα με το αποδεικτικό παραλαβής της εταιρείας Courier. 

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με επιστολή που θα σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο BestCasa.

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχει όλα τα ταμπελάκια του και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή εάν είναι κατεστραμμένο.

Η επιστροφή γίνεται στον προμηθευτή (BestCasa) χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας δηλώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία BestCasa για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν καθώς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

Η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το χρηματικό ποσό που εισέπραξε καθώς και τα έξοδα παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθεί την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα προϊόντα.

Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.